fbpx

E-handel/webbshop

E-handel/webbshop
i Woocommerce.

Vi älskar e-handel! Vi levererar snygga och responsiva webbshoppar och är med er hela vägen från projektering till färdigställande och support därefter. 

— E-handel

År 2019 spenderade svenska konsumenter över 300 miljarder kronor på att handla online genom e-handel. Det är en siffra som konstant ökat i hela tretton år i rad och det finns inga tecken på att den tillväxten skulle stanna av. E-handeln är alltså härmed här för att stanna och idag handlas alla typer av produkter på internet, från stora inköp som bilar och båtar till mindre köp, till exempel ett paket mjölk. E-handeln går alltså att applicera som försäljningskanal för de flesta marknader. Dessutom går det att bygga upp på ett supersmidigt sätt där väldigt mycket kan automatiseras genom olika systemleverantörer för att göra livet för dig som e-handlare så enkelt som det går.

Innehåll och tillägg

Som standard innehåller webbshoppar levererade från Blå Webbyrå en rad olika funktioner. Vi kan även lägga till en mängd olika funktioner, helt efter kundens önskemål och behov.

Standardsidor

Standardfunktioner

Tillägg

Vill eller ska du starta e-handel? Är det dags att ta din försäljning ut på nätet?

Oavsett om du precis skall starta ditt företag och din försäljning på internet, eller om du redan har en fysisk butik idag men vill sälja dina produkter på internet och således få en till försäljningskanal så är en e-handel från oss på Blå Webbyrå en utomordentlig idé. Vi levererar en smidig e-handelslösning som du enkelt själv kan administrera. Till exempel lager- och orderhantering, produktadministrering och kundkontakt hanterar du busenkelt själv genom de verktyg vi använder och integrerar för dig. Självklart finns vi även behjälpliga efter att vi levererat webbshoppen för till exempel supportärenden eller om du vill göra större förändringar i din webbshop.

Har du en bra idé men räcker inte kapitalet riktigt till för alla stora uppstartskostnader? Eller vill du bara ha en behjälplig partner som sköter marknadsföringen av ditt nya företag? Vi investerar i företag genom vårat kreativa kapital vilket du kan läsa mer om här

Har du en e-handel som behöver fräschas upp?

Är det renoveringsdags? Som med allt annat blir även hemsidor och webbshoppar omoderna så för att hänga med i trenderna och fortfarande uppskattas av kunderna är en uppfräschning ibland på sin plats. Ibland går det att renovera en e-handel så att du slipper kostnaden för att bygga om hela hemsidan helt från scratch.

  1. Ni sparar pengar på det
  2. Hemsidan blir mer uppdaterad och ni kan således snabbare tjäna igen pengarna ni lagt på underhållet

Kontakta oss idag för att få veta dina förutsättningar!

Betal- och leveransmetoder

Det finns en drös olika leverantörer för både betalningsalternativ som leveransmetoder. Vi kan integrera betalmetoder som till exempel Klarna, Stripe eller Paypal och Swish, eller vill du enbart sälja mot faktura? Det ordnar givetvis också!

När det kommer till leveransmetoder går det att integrera multipla alternativ för dina kunder så att de kan välja vad som passar bäst. Till exempel DHL, Postnord, Instabox, Schenker, UPS och Budbee för att nämna några, du knyter alltså avtal med den eller de leverantörer som kan ge dig bäst pris och som du önskar använda, vi integrerar dem därefter i din webbshop.

Bokföring

Våra webbshoppar går att integrera med bokföringssystem som till exempel Fortnox, för att effektivisera hela din arbetsprocess genom att bokföringen från försäljningen genom hemsidan sköts automatiskt. Smidigt, eller hur?

Varför ni ska låta oss på blå webbyrå bygga er nya E-handel/webbshop

1. Vårat engagemang: Som ovan skrivet, Blå Webbyrå älskar e-handel! Lika mycket älskar vi att se våra kunder lyckas med sin närvaro på internet och när det kommer till e-handel så blir resultatet av vårat arbete väldigt tydligt. Vi brinner alltså för er nya butik lika mycket som ni och kan ge er vårat fulla engagemang genom hela arbetet.

2. Vi är inte billigast, men som med allt annat så får man vad man betalar för. Vi anser att vi kan erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser sett till kvalitén på det arbete vi levererar och skulle vilja kalla oss för ett mer långsiktigt alternativ. Istället för att välja det billigaste alternativet där ni får en e-handel som inte är lika optimerad för att sälja mycket, är en e-handel från oss kostymen som ni kan ha betydligt längre innan ni växer ur den. Risken är alltså stor att pengarna som ni investerar i en billigare e-handel går förlorade när ni sedan kommer behöva bygga en ny e-handel på nytt.

3. Det blir en del snack men mycket mera verkstad! Blå Webbyrå är lyhörda för era behov och önskemål. Vi är minst lika effektiva och arbetar dedikerat för att er nya e-handel skall leva upp till era förväntningar och levereras inom den tidsram som vi tillsammans sätter upp.

— Tidigare case

Kontakt

Behöver ni hjälp med SEO, SEM,
ny hemsida eller att bygga en e-handel?
Dra iväg ett mail så hör vi av oss
så fort vi kan!
Tel. 031 - 65 22 22
Email: hej@blawebbyra.se
Göteborgsvägen 89, Mölndal

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas...
Eller kanske över en golfrunda?