fbpx

Hemsidor

Hemsidor i WordPress

Dags för en ny snabb och mobilanpassad hemsida? Perfekt, då har du kommit rätt!

Hemsidor som attraherar samt konverterar interaktion och besök till köp och affär!

Blå webbyrå levererar snygga och responsiva hemsidor i WordPress till konkurrenskraftiga priser. Självklart är samtliga hemsidor vi levererar alltid mobilanpassade. Hemsidor produceras i WordPress vilket är världens största CMS (Content management system) för att du som kund skall bli så självständig som möjligt, du skall alltså kunna administrera din hemsida på ett enkelt sätt själv vilket WordPress möjliggör. Till exempel kan du själv enkelt ändra texter, byta bilder, göra nyhetsinlägg och har du en e-handelslösning från oss kan du också administrera produkterna och orderhanteringen själv. Mycket smidigt!

hemsidor

Vad kostar en ny hemsida?

Priset på en ny hemsida baseras på hur omfattande projektet är, behöver du endast en enkel “one page” med kontaktinformation, kanske en e-handel eller en hemsida för ditt hotell med integrerad bokningsfunktion? Vi börjar alltid med att göra en analys där vi tittar på vilket behov du och ditt företag har för att veta exakt hur omfattande projektet är. Därefter lämnar vi en detaljerad offert med ett fast pris på hela hemsidan för att du skall känna dig trygg, inga dolda eller tillkommande avgifter alltså.

För oss är en lyckad hemsida en hemsida som hjälper dig att nå ut till fler kunder på ett för ditt företag representabelt sätt, för att åstadkomma detta använder vi oss bland annat av följande verktyg och tekniker:

  • WordPress

  • Webbdesign

  • Webbutveckling

  • Mobil anpassning

  • Google Analytics

  • SEO

UX, UI och användarvänlighet

Det är inte bara viktigt att en hemsida är estetiskt tilltalande, användarvänligheten är minst lika viktig om inte ännu viktigare. Vi arbetar alltid för att de hemsidor vi levererar skall ge besökaren en så bra upplevelse som möjligt vilket ger större chans till att personen i fråga inte direkt lämnar hemsidan samt större chans till en konvertering, med andra ord att besökaren blir en kund och lägger en beställning eller kontaktar er. Användarvänligheten är också något som är viktigt i SEO sammanhang, en hemsida som inte är användarvänlig rankar nämligen sämre på Google än en hemsida som är lättförståelig för besökaren.

Varför skall ni anlita Blå Webbyrå för att leverera er nya hemsida?

Vi är hängivna till varje projekt och älskar att göra våra kunder nöjda med det vi levererar. Vi vill att ni skall lyckas och försöker ge er alla förutsättning för att så skall ske, det är bäst i längden både för er och oss. Vi är dessutom duktiga på det vi gör och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvalitén.

Äger vi hemsidan själva? Kostar det något mer att driva hemsidan?

När vi publicerat er hemsida är hemsidan er till fullo. Vi har inte några löpande avtal där ni betalar för hemsidan varje år, när hemsidan är klar betalar ni det överenskomna priset, enkelt!
Vi kan också erbjuda andra löpande tjänster som supportavtal om ni önskar att vi utför löpande arbeten på er hemsida. Till exempel kan det vara bra att ta dagliga backups av en hemsida för att säkerställa att ni inte behöver börja om från början och betala för en ny hemsida ifall den skulle råka ut för en hackerattack. Vill ni se till att hemsidan alltid är uppdaterad med den senaste mjukvaran kan vi även ta hand om det givetvis.

Supportavtal och underhållsavtal för hemsidan är givetvis valfritt, utöver det binder ni inte upp er på några månadskostnader från oss för att driva hemsidan. Det enda ni behöver är alltså hosting och ett domän, det kan ni antingen ordna själva eller så kan vi hjälpa till med det också.

Missa inte att beställa en sökmotoroptimering till din nya hemsida av oss för att synas ännu bättre på Google, klicka här för att läsa mer om SEO!

Behöver du en e-handel? Vi har en egen sida med information om hur vi arbetar med e-handel, klicka här för att läsa mer om e-handel!

Varför ni ska låta oss på blå webbyrå sköta er SEO?

Varför skall ni låta oss på blå webbyrå utföra er SEO/sökmotoroptimering? Genom en kostnadseffektiv sökmotoroptimering från oss på blå webbyrå kan ni öka er kundnärvaro och omsättning genom att synas bättre på Google och andra sökmotorer. Vi levererar aldrig en lösning som inte är proportionell till ditt företags behov, precis som med SEO strategier är vår filosofi långsiktigt arbete och långsiktiga kundrelationer. Det är därför av yttersta vikt för oss att vi levererar en tjänst som ni som kund är nöjd med och inte upplever som alltför kostsam. Vi vet nämligen om att om ni som kund tjänar pengar och är nöjda med vårat arbete, så kommer även vi att lyckas.

— Tidigare case

Kontakt

Behöver ni hjälp med SEO, SEM,
ny hemsida eller att bygga en e-handel?
Dra iväg ett mail så hör vi av oss
så fort vi kan!
Tel. 031 - 65 22 22
Email: hej@blawebbyra.se
Göteborgsvägen 89, Mölndal

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas...
Eller kanske över en golfrunda?