fbpx

5 anledningar varför ert företag skall ha en hemsida!

5 anledningar varför ert företag skall ha en hemsida

Artikelns innehåll

En text om varför ni behöver en ny hemsida som Blå Webbyrå givetvis gärna levererar.

Världens befolkning använder varje år internet i allt större utsträckning och trenden visar inga tecken på att stanna av. Men varför är det viktigt för företag att synas på internet? Behöver ditt företag verkligen en hemsida? Och hur viktigt är det att det faktiskt är en BRA hemsida? Räcker det med att ha en sida på Facebook och Instagram?

Varje år presenterar Internetstiftelsen statistik över hur svenska använder internet, studien kallas “Svenskarna och Internet” och återger väldigt intressant statistik som visar hur stor del av samhället internet faktiskt har blivit. 

Bland annat visade deras studie från 2019 att 4 av 10 företagare inte har en egen hemsida, av dessa är det fler än hälften (62%) som tror att en egen hemsida inte skulle resultera i fler kunder. Oj, oj, oj så fel dessa företagare har.

Mot den bakgrunden vill vi visa två andra siffror som presenterades i samma rapport:

  • Nästan alla svenska internetanvändare använder Google för att hitta information på internet, hela 96%.
  • Av tio internetanvändare är det hela sex personer som använder Google för att hitta information på internet varje dag. Just det, du läste rätt. Sex av tio personer VARJE DAG.

Här kommer fem anledningar till att just erat företag borde investera i en ny hemsida från Blå Webbyrå.

  1. Er nya hemsida blir ansiktet utåt för erat företag och en mycket viktig säljkanal. Dessutom är den alltid tillgänglig, oavsett vilken tid på dygnet eller vilken dag på året som en potentiell kund hittar till den.
  2. Världen blir allt mer digital och uppkopplad för varje dag som går. Ingen vill vara sist på bollen och de flesta av era konkurrenter har säkert redan en egen hemsida. Vad finns det att vänta på?
  3. Det är en relativt lite investering som kan ge pengarna tillbaka många gånger om. Titta bara på våra tidigare projekt, som till exempel Köksglädjes ROAS på deras Google Ads. Hur mycket pengar har ni spenderat på tidningsannonser och annonsmaterial som inte gett någonting? En tidningsannons varar för en läsning, en hemsida är långsiktig.
  4. Företagets trovärdighet ökar när kunder ser att företaget är seriöst genom att ha en professionell hemsida.
  5. Det är som en katalog och företagspresentation på samma gång, som ni dessutom slipper lämna till ett tryckeri för att uppdatera. Med våra hemsidor uppdaterar ni enkelt hemsidan själva.

P.S Visste ni att det är fullt tillåtet för era konkurrenter att driva trafik och kunder till sin egen hemsida på erat företags bekostnad? Genom sökmotoroptimering och köp av annonser som Google Ads kan era konkurrenter få deras hemsidor att dyka upp på Google när till exempel en potentiell kund egentligen söker efter erat företag. Skaffa en hemsida idag och ta kontroll över era nya kunder innan konkurrenterna gör det. Hemsidor skapar affärer och tillväxt!

Så vad väntar ni på? Kontakta Blå Webbyrå idag för att få ett kostnadsfritt offertförslag på en ny hemsida, SEO, Google Ads eller marknadsföring i sociala medier. Era nya kunder väntar på er!

Dela artikel
— Ytterligare läsning
Affiliating

Förutom att bygga hemsidor och arbeta med SEO för våra kunder gillar vi att driva andra projekt. Eftersom vi älskar SEO ligger naturligt affiliate marketing

hemsida till hotell
Hemsida
Hemsida till hotell

Driver du ett hotell/pensionat/vandrarhem eller skall du snart öppna nytt? Är du i behov av en ny hemsida till Blå Webbyrå letar efter en verksamhet

Kontakt
Behöver ni hjälp med SEO, SEM,
ny hemsida eller att bygga en e-handel?
Dra iväg ett mail så hör vi av oss
så fort vi kan!
Tel. 031 - 65 22 22
Email: hej@blawebbyra.se
Göteborgsvägen 89, Mölndal

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas...
Eller kanske över en golfrunda?