fbpx

blå webbyrå

Sökmotoroptimering Google

Innehållsförteckning

Sökmotoroptimering Google

Vill ni öka er försäljning och nå ut bättre till kunder såväl nya som befintliga? Då är sökmotoroptimering något för er och er hemsida! Genom en rad olika strategier och tekniker kan vi som SEO byrå hjälpa er att nå ökad omsättning genom att få er hemsida att hamna högt i Googles sökresultat. Vi arbetar med såväl on-page som off-page tekniker för att ge ett långsiktigt resultat som består.

Det är idag allmänt känt att folk använder Google i extremt stor utsträckning för att hitta något man söker, oavsett om det är information eller en produkt att köpa. Dessutom är användare av Google benägna att väldigt ofta inte bläddra förbi den första sidan av Google sökresultat efter en sökning, det här gör det väldigt attraktivt och nödvändigt att därför få en bra rankning på Google, baserat på de keywords som är viktiga för er verksamhet.

DÄRFÖR, bör ni kontakta vår SEO byrå idag för att få er hemsida att ranka högt på Google.

Sökmotoroptimering Google

SEO audit

Vill ni utföra er sökmotoroptimering för Google av er hemsida själv men vet inte vad ni behöver göra? Vi erbjuder SEO audits av er befintliga hemsida där vi analyserar er hemsida och därefter lämnar resultatet till er så att ni vet vad ni skall göra och tänka på när ni utför er egen sökmotoroptimering.

Kostar det något att hamna på första sidan på Google?

Ja och nej, det beror på vilken väg ni väljer att gå. Att synas i det organiska sökresultatet på Google är inget om Google tar betalt för, däremot kan man hamna ovanför det organiska sökresultatet genom något som heter Google Ads och dessa tar Google betalt för, till exempel per klick eller visning som annonsen genererar. Läs mer om Google Ads här.

Vad kostar
sökmotoroptimering
/SEO?

Vad en sökmotoroptimering för Google kostar beror på hur stort erat behov är. Man kan kortfattat säga att vad priset hänger på är hur många keywords ni vill ranka på. På vår sida för sökmotoroptimering kan ni läsa mer om våra priser, klicka här för att komma dit och ett steg närmare högre omsättning genom SEO.

Måste vår hemsida ha producerats av Blå Webbyrå för att ni skall sökmotoroptimera den?

Nej, hemsidan behöver inte ha ursprungligen byggts av oss för att vi skall åta oss uppdraget att sökmotoroptimera den. Även om en annan webbyrå tidigare har byggt den så kan vi hjälpa er, vi får då börja med att gå igenom hemsidan för att se om det är något som behöver åtgärdas.

Varför uppskattar Google sökmotoroptimering?

Google är en sökmotor och er hemsida blir sökmotoroptimerad, alltså optimerad för att sökmotorn skall uppfatta er hemsida som relevant. Relevant i sammanhanget innebär att hemsida har sådant innehåll som är det användaren av Google söker efter så att denne kan få svar på sin fråga eller hitta den produkt eller tjänst som efterfrågas. Dessutom baseras Googles dom för huruvida hemsidan är relevant eller inte på många andra aspekter förutom innehållet i form av text. Till exempel att hemsidan är responsiv (mobilanpassad), att hemsidan uppfattas som användarvänlig, att hemsidan länkas till och från på ett bra sätt.

Vi arbetar med samtliga metoder vid en sökmotoroptimering för att nå så bra resultat som möjligt.

Vad vi kan.

E-handel

Hemsidor

— Senaste case

Kontakt

Behöver ni hjälp med SEO, SEM,
ny hemsida eller att bygga en e-handel?
Dra iväg ett mail så hör vi av oss
så fort vi kan!
Tel. 031 - 65 22 22
Email: hej@blawebbyra.se
Göteborgsvägen 89, Mölndal

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas.

Är det något du undrar över?
Tveka inte på att höra av dig till oss, vi tar gärna en kaffe tillsammans med er och diskuterar tankar och idéer kring hur ni skall synas...
Eller kanske över en golfrunda?